BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Adliyesinde tayini çıkan Savcı ve hakimler için veda yemeği

Seydişehir Adliyesinde tayini çıkan Savcı ve hakimler için veda yemeği 

29 Haziran 2022
Seydişehir Adliyesinde tayini çıkan  Savcı  ve hakimler için veda yemeği

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu atamaları neticesinde görev yerleri değişen Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Cumhuriyet Savcıları Yusuf Can Altınsoy, Mehmet Fatih Demir, Veysel Kuluban, Hakimler Kaan Yaren, Ahmet Cemil Okur, Süleyman Özbek, Melek Öztürk ve Metin Yıldız’ın onuruna veda yemeği gerçekleştirildi.

Kaymakam Deniz Pişkin,Seydişehir Adliyesinde tayini çıkan; Cumhuriyet Başsavcımız, Savcılarımız ve Hakimlerimizin onuruna düzenlenen veda yemeğine katıldı. 

,
Kaymakam Pişkin program sonrası konuşmasında; "Cumhuriyet Başsavcımız Durmuş Ali Karakoca’ya, Savcılarımıza ve Hakimlerimize; ilçemizdeki hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.