BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ARACI GASP EDEREK HUSUMETLİ OLDUKLARI KİŞİYİ ÖLDÜREN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Konya’da bir aracı gasp ederek husumetli oldukları kişiyi ve olay yerinden kaçarken de bir köpeği öldüren iki şahıs polis ekiplerince yakalandı. 

13 Haziran 2022
ARACI GASP EDEREK HUSUMETLİ OLDUKLARI KİŞİYİ ÖLDÜREN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

12 Haziran Pazar günü Karatay İlçesinde saat sabah saatlerinde iki şahıs silah zoruyla bir aracı gasp etti. Sürücü A.S.’nin ihbarı üzerine olay yerine gelen Polis Ekipleri, sürücünün verdiği bilgiler doğrultusunda şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.  

Aracı gasp eden ve çeşitli suçlardan 16 adet kaydı olan Medet M. (23) ve 15 adet suç kaydı olan Coşkun A. (30) Sultan Mesud Mahallesine gelerek daha önceden husumetli oldukları öğrenilen Halis Tatlı’yı (27) tabanca ile vurarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Halis Tatlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAÇARKEN KÖPEĞİ DE ÖLDÜRMÜŞLER

Halis Tatlı’yı silahla yaralayarak olay yerinden kaçan iki şahıs kaçarken sahipli olan bir köpeği de tabanca ile vurarak öldürdü.

Olay sonrasında çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri KGYS görüntülerinden yola çıkarak şahısları  bir kaç saat gibi kısa sürede suç aleti tabanca ile birlikte yakaladı. Şahıslarla yapılan ilk görüşmede, Halis Tatlı’nın ve olay yerinden kaçarken öldürülen köpeğin katilinin Medet M. olduğu ve bu olaylarda Coşkun A.’ın da yardım ettiği anlaşıldı.

Nitelikli yağma, kasten adam öldürme ve sahipli köpeği öldürme suçlarından gözaltına alınan Medet M. Ve Coşkun A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.