BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA SU SAYAÇLARINA DADANAN HIRSIZ YAKALANDI

Konya'da evlerin su sayaçlarını çalan hırsız polis ekiplerinin bölgedeki kameraları izlemeleri ile tespit edilerek yakalandı. 

11 Haziran 2022
KONYADA SU SAYAÇLARINA DADANAN HIRSIZ YAKALANDI

Fetih caddesi ve mengene Mahallesi'ndeki evlerin su sayaçlarının çalınması ihbarı ile polis ekipleri harekete geçti. Bölgede yapılan çalışmalar ve kamera görüntüsü incelemesinde hırsızın daha önce de benzer suçlardan işlem gördüğü tespit edildi.

Yapılan 52 saatlik kamera görüntüsü analizlerinde tespit edilen üç hırsızlık olayında da eşgal ve kıyafetin aynı olmasından yola çıkan Karatay Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs Ramazan Ü. kısa sürede yakaladı.

Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan Ramazan Ü. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.