BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDE 2022 LGS ÖNCESİ YOĞUN TEMPO DEVAM EDİYOR.

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDE 2022 LGS ÖNCESİ YOĞUN TEMPO DEVAM EDİYOR. 

30 Mayıs 2022
ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDE  2022 LGS ÖNCESİ YOĞUN TEMPO DEVAM EDİYOR.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında  8. sınıflar için 5 Haziran 2022 tarihrinde yapılacak olan LGS  öncesi hazırlıklar  Özgüvende tüm hızıyla devam ediyor.
Yıl içerisinde yapılan il ve ilçe  geneli sınavlarda üst sıralarda yer alan Özgüven Sistem Koleji öğrencileri hız kesmeden yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor. Okul yönetimi tarafından sınav öğrencileri yıl boyunca yakından takip ediliyor.
Okul Yönetimi :"2020 Ağustos ayında  öğrencilerimiz için yaz kurslarımız ile sınav temposu  başladı . Eylül ayında örgün eğitimin başlamasıyla hem mental hem psikolojik hem de akademik anlamda öğrencilerimizin eksik yönleri tamamlanarak çalışma süreci devam ettirildi .9 Mayıs itibariyle akşam etütlerimiz başladı . 16 Mayıs tarihiyle beraber seri denemeler uygulamasına geçildi ve deneme analizleri yapılarak öğrencilerimizin eksikleri tamamlandı .Bugüne  kadar  öğrencilerimize toplamda 45 üzerinde deneme sınavı  yapılarak gelişimleri yakından takip edildi . Bu sürecin planlanmasında ve uygulanmasında en önemli katkı uzman eğitimin kadromuz ve değerli velilerimizin göstermiş olduğu ilgi ve özveridir. Unutmayalım ki bilgi beş harflidir  ve beşte dördü ilgidir.Bu zorlu süreçte   uzman eğitim kadromuza  ve değerli velilerimize göstermiş oldukları  ilgi ve özveriden dolayı teşekkür ediyoruz.Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyoruz.",

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.