BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA İNTİHAR SÜSÜ VERİLEN CİNAYET OLAYI POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

KONYADA İNTİHAR SÜSÜ VERİLEN CİNAYET OLAYI POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI 

24 Mayıs 2022
KONYADA  İNTİHAR SÜSÜ VERİLEN CİNAYET OLAYI POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Konya’da bir şahsın intihar ettiği ihbarı üzerine soruşturmayı derinleştiren Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri olayın intihar değil cinayet olduğunu ortaya çıkardı. Cinayetle ilişkisi olan 3 kişi gözaltına alındı.

Olay Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesinde meydana geldi. Kübra Nur D. (20) isimli kadın şahsın arkadaşı Mehmet Küpeli’nin (32) intihar ettiği ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen ekipler Mehmet Küpeli’nin cansız bedeniyle karşılaştı.

O an evde olan Kübra Nur D. ilk ifadesinde maktülle, arkadaşları Adem S. ve İbrahim A. dışarıdayken tartıştıklarını ve maktulün tüfeği başına dayayarak intihar ettiğini ve korktuğu için arkadaşları Adem S. ve İbrahim A’yı arayıp haber verdiğini ifade etti. Olayın intihar değil de cinayet olabileceğinden şüphelenen Konya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri araştırmayı derinleştirdi.

Tekrar ifadesine başvurulan Kübra Nur D. olayın intihar değil cinayet olduğunu itiraf etti. O an evde 4 kişi olduklarını ve Adem S. (35) isimli şahsın tüfekle maktulü öldürdüğünü İbrahim A. (31) ile de olaya intihar süsü verdiklerini anlattı. Olay anından sonra ise telefon kayıtlarına geçmesi için şahısların markete gittiğini ve bir süre sonra da Adem S. ve İbrahim A.’yi arayarak Mehmet Küpeli’nin intihar ettiğini söylediğini ifade etti.


Cinayet Büro ekipleri şüphelilerin iş yerlerine yaptıkları operasyonla Adem S., İbrahim A. ve olayı itiraf eden Kübra Nur D.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.