BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

PATRONUNU ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN VURAN ZANLI KISKIVRAK YAKALANDI

Sabah saatlerinde Meram ilçesi Sahibata Mahallesi'nde bir çorbacıda meydana gelen silahlı saldırı sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

21 Mayıs 2022
PATRONUNU ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN VURAN ZANLI KISKIVRAK YAKALANDI

 

Olay yerinde yaralı halde bulunan ve ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Mustafa ADIM (44) hastanede hayatını kaybederken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri olayla ilgili başlattığı soruşturmada kısa sürede zanlının kimliğini tespit etti.

Yapılan çalışmalarda hayatını kaybeden şahsın eğlence mekanı işlettiği, sabah saatlerinde iş yeri çalışanlarından Yusuf SİVRİDAĞ (36) ile alacak verecek meselesi yüzünden iş yerinde kavga ettikleri ve Yusuf SİVRİDAĞ'ı darp ettiği anlaşıldı.

Cinayet Büro Amirliği Ekipleri tarafından Yusuf SİVRİDAĞ' ın olay yerinden kaçtıktan sonra bir ikamette saklandığı belirlendi, adrese yapılan başarılı operasyonla zanlı kıskıvrak yakalandı. Zanlının Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edileceği öğrenildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.