BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR’DE ÇALDI, BEYŞEHİR’DE YAKALANDI

Benzin almak için bir akaryakıt istasyonuna girince yakayı ele verdi... 

28 Nisan 2022
SEYDİŞEHİR’DE ÇALDI, BEYŞEHİR’DE YAKALANDI

Seydişehir ilçesinde çaldığı iddia edilen motosikletle Beyşehir’e gelen hırsızlık şüphelisi, benzin almak için akaryakıt istasyonuna girince yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli M.Y., Seydişehir ilçesinde Ali Tahir Ç.’ye ait  motosikleti iddiaya göre çaldıktan sonra Beyşehir’e geldi.

Motosikletin benzini bitince bir akaryakıt istasyonuna giren şüpheliyi kayıtlı plakanın sistemde çalıntı plaka olarak gözükmesi üzerine Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yakalamak için harekete geçti. 

Benzin aldıktan sonra istasyondan ayrılan motosikletliyi takibe alan polis ekipleri, Hacıarmağan Mahallesi’nde seyir halinde olduğunu belirledi.

 Ekipler,  motosikleti 40760 Sokak’ta durdurarak sürücüsünü gözaltına aldı. 

Motosikletin Seydişehir ilçesinde ikamet eden Ali Tahir Ç.’ye ait  olduğunu belirleyen ekipler, motosikleti Beyşehir'e gelen sahibine teslim etti.

Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen hırsızlık şüphelisi M. Y.,  Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

Şüpheli, Seydişehir’de çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.