BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya dahil 3 ilde; uyuşturucu, silah ticari ve fuhuş operasyonu

Konya, Ankara ve Eskişehir’de; uyuşturucu, silah ticareti ve fuhuş yaptırarak haksız kazanç elde eden suç örgütüne yönelik “Konumcular” operasyonu düzenlendi. 17 kişi gözaltına alındı, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. 

26 Nisan 2022
Konya dahil 3 ilde; uyuşturucu, silah ticari ve fuhuş operasyonu

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan habere göre; Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında, liderliğini Ö.D'nin yaptığı suç örgütünün uyuşturucu ve silah ticareti kanadının yöneticisi M.A.G. ve fuhuş vaadiyle dolandırıcılık kanadını yöneten A.E.V'nin il dışından temin ettikleri ruhsatsız silahları sattıkları ve uyuşturucu maddelerin ticaretini yaptıkları belirlendi.

KONYA, ANKARA, ESKİŞEHİR…

Ayrıca Ankara, Eskişehir ve Konya'da örgütün kadın lideri Ö.D'nin talimatıyla arkadaşlık sitelerinde tanıştıkları kişileri fuhuş vaadiyle dolandırdığı, fuhuş yaptırdıkları kişilerin görüntülerini kullanarak fuhşa özendirdikleri, bu yollarla haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi.

19 ADRESE 45 EKİPLE BASKIN YAPILDI

Suç örgütünün tespit edilen adreslerine yönelik bu sabah Ankara, Eskişehir ve Konya'da örgüt üyesi 18 kişinin yakalanması için 19 adrese 45 ekip ve 120 personelin katılımıyla eş zamanlı "Konumcular" operasyonu yapıldı.

17 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Örgüt lideri ile yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 17 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlarda 15 ruhsatsız silah, 2 pompalı av tüfeği ile çok sayıda fişek, 1 kilo 745 gram kokain ve yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.