BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA CİNAYET ZANLISI POLİS EKİPLERİNCE KISA SÜREDE YAKALANDI

Konya'da bir süredir haber alınamayan yabancı uyruklu kadın, evinde bıçaklanmış halde bulundu. Cinayet zanlısı polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. 

25 Nisan 2022
KONYADA CİNAYET ZANLISI POLİS EKİPLERİNCE KISA SÜREDE YAKALANDI

 

Olay Merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi Keykubat Sokak'ta meydana geldi. Özbekistan uyruklu Irodakhon Djuraboeva'dan (39) bir süredir haber alamayan arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri ve çilingir sevk edildi. Çilingir yardımıyla eve giren polisler, Irodakhon Djuraboeva'yı yerde kanlar içerisinde buldu. Polisin ve sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede bıçaklandığı tespit edilen kadının hayatını kaybettiği belirlendi. 

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi olan Afgan uyruklu Noor Muhammed SUBHANOOL (42) Çumra İlçesi Küçük Köyde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahısla yapılan ilk görüşmede maktulü kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.