BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ALACABEL TÜNELİ İLĞİLİ BASIN AÇIKLAMASI

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI’NIN ALACABEL TÜNELİNİN SON DURUMU İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLMASI 

08 Nisan 2022
CHP  İLÇE  BAŞKANLIĞINDAN  ALACABEL TÜNELİ İLĞİLİ BASIN AÇIKLAMASI

CHP İlçe başkanı Orhan ÖZEL yaptığı açıklamada; ilçemiz ve bölgemiz Karayolları taşımacılığı açısından hayati önemde olan Alacabel Tüneli inşaatı ile ilgili olarak: CHP Konya milletvekilimiz Abdüllatif ŞENER beyin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından cevaplandırılmak üzere 14.02.2022 tarihinde soru önergesi vermişti.

Bu soru önergesinde 2016 yılında başlayıp 2019 yılında bitmesi planlanan Alacabel Tüneli ve  Manavagat’a kadar olan ve tünel bağlantı yol  çalışmalarının neden tamamlanmadığını, zamanında bitirilmeme nedeni ve ne zaman bitirileceği sorulmuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU tarafından 04.04.2022 tarihinde bu soru önergesine verilen cevap aşağıda aynen sunulmuştur;
Verilen cevap metninde de görüleceği üzere tünelin ne zaman bitirilip teslim edileceğine dair Bakanlık bilgi vermekten kaçınmaktadır. Bu durumun tarafımızca son derece üzücü olduğunun bilinmesini isteriz.

Bu konuda iktidar partisini, siyasi partileri, STK’ları ve tüm Seydişehir halkını çaba göstermeye davet ediyoruz. Kamuoyunun takdirine arz ederiz.



 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.