BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

GENÇ MESLEK ADAYLARINA TARIM VE ORMAN AKADEMİSİ ANLATILDI.

GENÇ MESLEK ADAYLARINA TARIM VE ORMAN AKADEMİSİ ANLATILDI. 

14 Mart 2022
GENÇ MESLEK ADAYLARINA TARIM VE ORMAN AKADEMİSİ ANLATILDI.

Tarımsal üretim ve hayvan yetiştiriciliği ile ilgili eğitim veren Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personellerince Tarım Orman Akademisi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.   


Tarım Orman Akademisi, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 5 Mayıs 2020'de hayata geçirilen,  uzaktan eğitim felsefesiyle oluşturulan çiftçinin ve diğer paydaşların aradığı bilgiye istediği an, hızlı bir şekilde ulaşabileceği bir platformdur. Bakanlığın faaliyet alanıyla ilgili her seviyeye uygun konu başlıklarında eğitimler içeren Tarım Orman Akademisi, çiftçi ve diğer paydaşlara ihtiyaç duyduğu konulardaki bilgiyi, internet üzerinden yayınlanacak ders ve eğitim videolarıyla anında vermektedir. 
Tarımsal eğitime olan katkısından dolayı Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personellerince, Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlenerek Tarım Orman Akademisi platformu tanıtımı gerçekleştirilmiştir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.