BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADAKİ CİNAYET ZANLILARI YAKALANDI

Konya'da yabancı uyruklu bir kişiyi öldüren iki zanlı Isparta ilinde yakalandı. 

13 Mart 2022
KONYADAKİ CİNAYET ZANLILARI YAKALANDI

 

Olay 10.03.2022 günü saat 22:30 sıralarında Aydınlık Evler Mahallesinde meydana geldi.  Feyzullah FADAYI isimli yabancı uyruklu şahıs vücudunun değişik yerlerinden kesici alet ile yaralanmış ve olay yerinde hayatını kaybetmiş olarak bulunmuştu.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekiplerince yapılan çalışmalarda olayın şüphelilerinin N.H. ve A. A. isimli şahıslar olduğu ve olaydan sonra Isparta'ya kaçtıkları tespit edildi.

Konya Cinayet Büro Ekiplerince Isparta ilinde yapılan çalışmalarda iki zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden alınan ilk ifadede alacak verecek davası yüzünden cinayeti işlediklerini itiraf eden şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.