BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İstanbul'da cenazede ‘hakkımı helal etmiyorum’ diye bağırdı

İstanbul Bağcılar'da katıldığı cenaze namazında imamın helallik istemesinin ardından cenazeye katılan bir kişi hakkımı helal etmiyorum’ diye bağırdı. 

11 Mart 2022
İstanbul'da cenazede ‘hakkımı helal etmiyorum’ diye bağırdı

İstanbul’da bir kişi, katıldığı cenaze namazında imamın helallik istemesinin hemen ardından ‘‘7 yıldır borcumu alamıyorum. Hakkımı helal etmiyorum.’’ diye bağırınca cenazeye katılan diğer kişiler tarafından dışarı çıkarıldı.

Olay, İstanbul’un Bağcılar ilçesinde meydana geldi. Cenaze namazında imam, “Hakkınızı helal edin” deyince kısa süreli gerginlik yaşandı. Cemaat arasından bir kişi “Ben hakkımı helal etmiyorum” diye bağırdı.

NTV’nin haberine göre adının Hamdi Altuntaş olduğu öğrenilen kişi, imamın “Sıkıntınız mı var?” şeklindeki sorusuna “Evet sıkıntım var. 7 yıl önce paramı aldı, vermedi bu arkadaş. Helal etmiyorum” cevabını verdi.

Cenaze namazı kılınan merhumun kızı ise o dakikalarda şahsa tepki göstererek "Allah senin belanı versin. Çıkarın bunu buradan" dedi.

Cemaattekiler, Altuntaş’ın koluna girip camiden çıkardı.

Altuntaş’ın borcu 7 yıl önce verdiği, tutarın ise 10 bin dolar olduğu iddia edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.