BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Şaka faciayla bitti! Arkadaşının attığı tokat canından etti

Şaka faciayla bitti! Arkadaşının attığı tokat canından etti 

07 Mart 2022
Şaka faciayla bitti! Arkadaşının attığı tokat canından etti

Arkadaşının attığı tokatla bayıldıktan sonra hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan kişi, 19 gün sonra hayatını kaybetti.
Edirne'de bir restoranda koruma görevlisi olarak çalışan Özkan Makas, 44 yaşındaki arkadaşı Mehmet Ramiz Nevrekop'a tokat attı. Tokat sonrası bayılan Nevrekop, sağlık ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

16 Şubat'tan bu yana yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ramiz Nevrekop, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ŞAKALARA SİNİRLENİP TOKAT ATMIŞ
Makas'ın arkadaşına birkaç kere tokat atması güvenlik kamerasına görüntülerine yansımıştı. Gözaltına alınan Makas, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.

Makas, ifadesinde arkadaşı Nevrekop'un montunun rengiyle ilgili yaptığı şakalara sinirlenmesi sonrası tokat attığını belirtmişti. Nevrekop, kentteki bir motosiklet kulübünün başkanlığını da yürütüyordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.