BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA'DAKİ CİNAYETİN AZMETTİRİCİLERİ YAKALANDI

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde 1 kişiyi tasarlayarak öldüren şahıslar polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı. 

05 Mart 2022
KONYA'DAKİ CİNAYETİN AZMETTİRİCİLERİ YAKALANDI

Olay 14 Ocak 2022 günü Konya'nın Kadınhanı ilçesinde meydana geldi. Bir şahsın tabanca ile vurularak öldürüldüğü başka bir şahsın da öldürme anını kameraya kaydettiği Cinayet Büro Amirliği ekiplerince tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliği Ekiplerimizin yaptığı sokak çalışmaları ve kamera görüntülerini incelemesi sonrası olaya karışan 3 kişi tespit edildi.

Cinayet Büro görevlilerimizce Selçuklu ve Kadınhanı İlçelerinde yapılan operasyonlarda azmettirici ve olaya karıştığı tespit edilen H.D., M.D., M.E.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahıslardan biri Cinayet Büro Amirliğindeki ifadesinde olayın azmettirme, planlama ve gerçekleştirme aşamalarını, olayda kimlerin olduğunu tek tek itiraf etti. Şahsın ifadesi yapılan sokak çalışmaları ve kamera görüntüleri ile doğrulandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şahıs Kasten Adam Öldürmeye Azmettirme Suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.