BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN OPERASYON, POLİSLER KILIK DEĞİŞTİREREK YAKALADI

TOPLAMDA 186 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN 9 ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ 

05 Mart 2022
KONYADA FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN OPERASYON, POLİSLER KILIK DEĞİŞTİREREK YAKALADI

KONYA’DA 9 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü yürüttüğü operasyonlarda 10 yıldan 38 yıla kadar çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 9 kişiyi yakaladı.

“Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesi doğrultusunda görev yapan Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan şahıslar Büro Amirliği Ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. 

Gerçekleştirdiği operasyonda, hırsızlık, cinsel taciz, yağma, mala zarar verme, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma ve daha birçok suçtan aranan, 10 yıldan 38 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.


FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN OPERASYON, POLİSLER KILIK DEĞİŞTİREREK YAKALADI

Konya polisi filmleri aratmayan bir operasyon gerçekleştirdi. Kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası bulunan şahsın kaldığı adresi belirlemek için polis ekipleri koski görevlisi kılığına girdi. Binanın su sayaçlarını kontrol etme bahanesiyle aranan şahsın kaldığı daireyi tespit eden polisler şahsı kıskıvrak yakaladı.

TOPLAMDA 186 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN 9 ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda kesinleşmiş toplamda 186 yıl hapis cezası bulunan 9 kişi cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.