BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA NARKOTİK EKİPLERİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE SUÇÜSTÜ

KONYA’DA NARKOTİK EKİPLERİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE SUÇÜSTÜ 

04 Mart 2022
KONYA’DA NARKOTİK EKİPLERİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE SUÇÜSTÜ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Narkotik Ekipleri, uyuşturucu satıcılarını 6.45 Kg. eroin maddesini gömdükleri yerden çıkarırken suçüstü yakaladı. Olayla ilgili 4 kişi tutuklandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Konya’ya uyuşturucu getiren kanalların tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, bir araziye eroin maddesinin gömüldüğü ve bir noktadan teslim edileceği tespit edildi.

6.45 KG EROİNİ GÖMDÜKLERİ YERDEN ÇIKARIRKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Narkotik ekipleri, Meram ilçesinde şüpheli şahısların toprağı kazıp uyuşturucu maddeyi çıkardığı esnada baskın yaparak zehir tacirlerini yakaladı. 1 adet çanta içerisinde yapılan aramada 6 Kilo 450 Gram Eroin Maddesi ele geçirilerek el konuldu.  

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek suçlarından gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.