BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'ya önce yağmur sonra kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Konya'ya 18 Şubat Cuma gününden itibaren önce yağmur sonra kar yağacak. 

18 Şubat 2022
Konya'ya önce yağmur sonra kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre kar yağışı yurda geri dönüyor. Rapora göre hafta sonu 16 kentte kar yağışı etkili olacak. Meteoroloji Akdeniz Bölgesi'nin yüksekleri, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Karadeniz Bölgesi'nin iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi'ne çığ uyarısında bulundu.

Konya'ya önce yağmur sonra kar
18 Şubat Cuma gününden itibaren Konya genelinde karla karışık yağmur bekleniyor. Hafta sonu kent merkezinde kar beklenmezken yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olacak.

Kar beklenen iller; Bayburt, Erzincan, Karabük, Kastamonu, Konya, Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Karaman, Sivas, Gümüşhane, Erzurum ve Hakkâri.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI

Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu'nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri), Karadeniz Bölgesi'nin iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ riski olmasından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.