BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da 60 yaş üstü hastaneye yatışlarında artış

Vali Özkan Sağlık Müdürü Koç'tan bilgi aldı ve açıkladı: Konya'da 60 yaş üstü hastaneye yatışlarında artış 

17 Şubat 2022
Konya'da 60 yaş üstü hastaneye yatışlarında artış

Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç'tan bilgi aldı. Vali Özkan, Konya'nın 60 yaş üstünün hastaneye yatışlarının arttığını dile getirdi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve sağlık yöneticilerinden pandemideki son güncel durumu hakkında bilgiler aldı.

Kentte sürdürülen pandemi dışı sağlık hizmetleri ve Covid-19 ile mücadele çalışmaları hakkında detaylı bilgiler alan Vali Özkan, aşılama süreci, vaka sayıları, hastanelerdeki doluluk oranları ile ilgili gerçekleştirilen sunumlar sonrası değerlendirmelerde bulundu.

KONYA'DA 60 YAŞ ÜSTÜ HASTANEYE YATIŞLAR ARTTI

Özellikle son haftalarda 60 yaş üstü vatandaşlarda hastaneye yatış oranının ciddi bir şekilde artış gösterdiğine dikkati çeken Vali Özkan, Covid-19 aşısını tamamlamamış olan vatandaşlardan aşılarını ivedilikle yaptırmalarını ve kurallara uymalarını istedi.
Vali Özkan, sağlık sistemi üzerine düşen yükün taşınabilecek bir seviyede tutulabilmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.