BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

TOBB TARAFINDAN YAPILACAK OLAN 154 OKUL ARASINDA İLÇEMİZ DE VAR.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında Ulusal Eğitime Katkı Protokolü imzalandı. 

15 Şubat 2022
TOBB TARAFINDAN YAPILACAK OLAN 154 OKUL ARASINDA İLÇEMİZ DE VAR.

Eğitime Katkı Protokolünde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “81 İl’de 81 okul projemizin sonuna geliyoruz. Ama burada durmuyoruz, şimdi  yeni ve daha büyük bir işe girişiyoruz. 154 ilçede 154 yeni okul için harekete geçiyoruz” dedi. 
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmasında, TOBB olarak Türkiye’nin öncelikli meselesinin eğitim olduğuna inandıklarını belirterek, “Bu vizyonla hareket ettik ve en önemli yatırım alanı olarak, ülkemize yeni okullar kazandırmaya ihtiyaç duyulduğunu gördük. TOBB Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla, 81 İlde 81 okul yaparak, milletimize ve şehirlerimize armağan ettik” diye konuştu. Odalarımızın ve Borsalarımızın faaliyet gösterdiği 154 ilçemize daha, yeni okullar kazandırıyoruz. İlçelerimize, hayırlı ve uğurlu olsun. Hamdolsun, bir zamanlar uzak birer hedef olarak duran eğitim ve sosyal sorumluluk projelerini, bugün gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.”  
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bugün imzaladıkları protokol ile TOBB tarafından Türkiye’ye kazandırılan eğitim tesisi sayısının 307’ye ulaştığının bilgisini vererek, yapılmış 153 okul ve yapılacak 154 yeni eğitim tesisine ilişkin bilgileri paylaştı. 
 SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Cemal KÜÇÜK;  davetli olarak katıldığı protokol töreninde ilçemiz adına gurur verici bir kazanım daha elde etmenin gururunu yaşadığını belirtti. Bu gurur hepimizin…Oda üyelerimiz, Yönetim Kurulumuz,  Meclis Üyelerimiz, Oda Personelimiz  ve tüm ilçemiz adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum dedi..
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.