BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Dağcılar Bölgenin Efsanesi Alacabelin Zirvesine tırmandı FOTOĞRAF

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Mustafa Ünal -Mevlüt Üzmcü -Ali Erdoğan - Fahri Kubilay dan oluşan 4 kişiden oluşan doğa ve fotoğraf tutkunu grup, Konya ve Antalya arasında uzanan Orta Torosları oluşturan Alacabel Dağına doğal güzelliklerini gezerek hem spor yapıyor hem fotoğraf çekiyor. 

13 Şubat 2022
Seydişehirli Dağcılar Bölgenin Efsanesi Alacabelin Zirvesine tırmandı FOTOĞRAF

Gruptakiler bu hafta, Konya'yı Antalya'ya bağlayan bin 825 rakımlı Alacabel Geçidi'ni çevreleyen 2 bin 200 rakımlı Giden Gelmez Dağlarına tırmandı.

Kartpostallık görüntüler

Kar kalınlığının yer yer 1.5.-2 metreyi geçtiği bölgede, Giden Gelmez Dağlarının zirvesine zorlu bir tırmanış yapan doğaseverler, çığ tehlikesine karşı kartpostallık fotoğraflar çekti.

Giden Gelmez Dağlarına tırmanan ekipten Mevlüt Üzümcü yaptığı açıklamada, bölgenin doğa ve fotoğraf tutkunları için eşsiz bir yer olduğunu söyledi.

Zirvede bulutların üzerinde bulunmanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getiren Üzümcü etkinlikleri devam ettirmek istediklerini bildirdi.

"İnsanlarımızı dağ ve doğaya bekliyoruz"

Tırmanış ekibinden Ali Erdoğanda spor yaparak zinde bir yaşamın kapılarını araladıklarını aktardı. Zorlu hava şartlarına aldırış etmeden yürüyüş ve tırmanış

gerçekleştirdiklerini ifade eden Erdoğan "Dağ, doğa ve fotoğraf aşkı böyle bir şey. Metrelerce karda bile tırmanma aşkını insanlar kendinde görebiliyor. İnsanlarımızı dağ ve doğaya bekliyoruz." dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.