BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir de tarım arazilerinde su baskını! VİDEOHABER

Seydişehir BSA  kanalı   taşma  tehlikesine karşı   Gökhüyük   köprüsünden  suğla  barajına giden kapaklar  açılarak tahliye  edilmeye başladı. 

09 Şubat 2022
Seydişehir de tarım arazilerinde su baskını!  VİDEOHABER

Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir - Antalya kara yolunun 25'inci kilometresindeki Alacabel mevkisinde ulaşımda güçlükler yaşanırken, Seydişehir ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle de yerleşim yerleri ve tarım arazileri su altında kaldı.

Seydişehir BSA  kanalı   taşma  tehlikesine karşı   Gökhüyük   köprüsünden  suğla  barajına giden kapaklar  açılarak tahliye  edilmeye başladı.

- Seydişehir ilçesinde tarım arazileri zarar gördü

Seydişehir ilçesinde  sıcaklığının  artılara  geçerek   yağan  yağmur  ve  Lodosla  birlikte   Dağlarda  bulunan metrelerce  karların  aniden  erimesi  ile  Taşağıl , Gölyüzü, Susuz , Çatmakaya , Gevrekli  Bostandere,Karabulak ,Gökhüyük,Kesecik  ve   7'nci kilometresinde bulunan İçeri Kışla  mevkisinde de yerleşim yerleri ve tarım arazilerini su bastı.

Dün başlayan ve etkisini giderek arttıran sağanak, tarım arazilerinin de sular altında kalmasına neden oldu.

Bölgede hayvancılık yapan bazı vatandaşların ahırları ve hayvanları   baskından  zarar gördü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.