BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'nın Hangi ilçelerinde eğitme ara verildi Seydişehir'de Tatil mi ?

Konya'nın bazı ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi.Konya’da eğitime kar engeli  

09 Şubat 2022
Konya'nın Hangi ilçelerinde eğitme   ara verildi Seydişehir'de Tatil mi ?

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibarın Sosyal Medya Sayfasından  yaptığı paylaşımda " Seydişehir’de yoğun kar yağışı nedeniyle bugün ilk, orta, lise tüm okullarımız, Halk Eğitim kursları, tüm özel resmî kurslar ile işletmelerde beceri eğitimi gören öğrencilerimiz için ve engelli ve hamile çalışanlar için tatil edilmiştir. Okullarımız uzaktan eğitim yapacaktır."dedi

 İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Konya'nın  Seydişehir Akşehir, Ilgın,Kadınhanı Beysehir, Derbent, Yunak, Doğanhisar, Hüyük, Altınekin, Akören, Bozkır, Ahırlı, Sarayönü, Çumra, Cihanbeyli, Yalıhüyük ilçelerinde kar yağışı, olumsuz hava şartları ve yollardaki buzlanma nedeniyle 9 Şubat 2022 Çarşamba günü bir gün süre ile yüz yüze eğitime ara verildiği açıklandı.

Merkez ilçelerde son durum
Selçuklu ve Meram ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı 09.02 2022 Çarşamba günü hıfzısıhha kurulu kararları ile uzaktan eğitim yapılacaktır. Karatay ilçesinde ise 09.02.2022 günü sadece ilköğretim kurumları taşımalı  için tatil kararı alınmış olup diğerleri eğitime devam edecektir.

Bu sürede engelli ve hamile kamu çalışanlarının ise idari izinli sayılacağı bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.