BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Valiliği'nden son dakika uyarısı geldi!

Konya Valiliği şehri uyardı. Yapılan uyarıda çok kuvvetli kar yağışı geleceği ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi. 

07 Şubat 2022
Konya Valiliği'nden son dakika uyarısı geldi!

Konya Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

Yapılan son değerlendirmelere göre bölgemiz genelinde (Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde) 08.02.2022 Salı günü yağmur ve sağanak şeklinde başlaması beklenen yağışların akşam saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) yağışına dönüşeceği ve 10.02.2022 Perşembe sabah saatlerine kadar etkili olacağı tahmin ediliyor.

Karayolu, otoban ve geçitlerde buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, tipi şeklinde yağış, yüksek kesimlerde çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.