BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ketenli Derneği Yardımlarda Hız Kesmiyor

Derneğimiz Suriye / El-Bab - Akhtarin bölgesinde yardım faliyetlerinde bulundu. 

06 Şubat 2022
Ketenli Derneği Yardımlarda Hız Kesmiyor

Dernek Başkanımız yaptığı açıklamada ;  Yönetim Kurulumuzun bizzat dağıtımlara katıldığı ve 45 günlük bir sürede yardımları topladıklarını dile getirirken Yurt İçi ve Yurt dışında yaptıkları yardımla artık Ketenli Derneği  Konya , Seydişehir ve her yerde adı ve bahsi geçen bir dernek haline gelmiştir bundan sonra Dernek her yerde ciddi anlamda Faliyet yürütmeye devam edeceğinden eminim dedi.Yaklaşık 4.5 yıldır Derneğimizi buralara getire bilmek için Başta Yönetim Kurulumuzla , Gönüllülerimizle ve tabi  en önemlisi tüm Hemşerileriyle tek yumruk olduklarını dile getirdi.



Başkanımız Mehmet KACAROĞLU hedeflerini de açıkladı; Bizimkisi bir bayrak yarışıydı ve Nisan 2023 Yılında 2.Dönemin sonuna geleceklerini ve 6 yılı tamamlayacağını dile getirirken artık bu Bayrağı yeni yüzlere taze kanlara verme zamanının geldiğini dile getirdi. 2023’e kadar asla durmak yok görev süresince özellikle Derneğimizin yardım faliyetleri anlamında ayrıca Sosyal ve Kültürel anlamda Konya’da ilk 3 derneğe girmeyi hedeflediklerini  dile getirdi. Son olarak gönderilen malzemeleri belirtirken hayırseverlere teşekkür etti.

Bölgeye ;

1450 Adet Battaniye
750 Adet Sünger
800 Adet Gıda Kolisi
250 Koli Çocuk Bezi
52 Ton Kömür
200 Çift Kışlık Ayakkabı
200 Adet Kışlık Yetişkin Elbise
100 Adet Kışlık Çocuk Elbise



Derneğimiz Toplamda 6 Tır yardımda bulunmuştur. Organizasyona katkıda bulunan Esnaflarımıza ve Tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.Allah yaptıkları yardımları kabul etsin dedi.


Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.