BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de feci kaza! Ayağını makine kaptırdı.

Seydişehir'de feci kaza! Ayağını makine kaptırdı. 

06 Şubat 2022
Seydişehir'de feci kaza!  Ayağını makine kaptırdı.

Konyanın Seydişehir ilçesi Ketenli Mallesinde   çiftçilik  yapan kişi  saman balyalarını yerleştirdiği makinenin çarkına ayağını kaptırdı. Olayı gören   yakınları   hemen   makineyi durdurarak Çiftçi Mahmut Sarıçiğdem,ayağını  kurtardı.


Edinilen    bilğiye   göre Seydişehir ilçesi Ketenli Mahallesi'nde Çiftçilik yapan  Mahmut Sarıçiğdem, saman balyalarını parçalamak için makineye attı. Sarıçiğdem, balyaların makinenin alt bölümüne kadar inmesi için samanların üzerine basınca sağ ayağını çarka kaptırdı.

Durumu fark eden yakınları, makineyi durdurup, Sarıçiğdem'i kurtardı.  Mahmut Sarıçiğdem olay  yerine   gelen  sağlık görevlilerince ambulansla önce Seydişehir Devlet Hastanesi'ne  sonrada  Konya'daki sevk edildiği öğrenildi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.