BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Para Kazandıran Oyunlar

 

04 Şubat 2022
Para Kazandıran Oyunlar

Para kazandıran mobil oyunlar, oyun oynamayı sevenler dışında da para kazanmak isteyen kişilerin de ilgisini çekmektedir. Özellikle de oyun oynamayı sevenler tarafından bir kazanç kapısına dönen oyunlar ile aynı zamanda eğlencenin de tadına varabilirsiniz.

Bilgisayar oyunları oynayarak karşılığında para kazanabilirsiniz. Bu sayede de ek kazanç elde edebilirsiniz. Bu oyunlara yakından bakalım.

Para Kazanılan Oyunlar

Para kazandıran oyunlar ile oynayarak para kazanırken aynı zamanda hesaplarınızı belirli bir seviyeye geldikten sonra satabilirsiniz. Bu da bir diğer oyunların kazandıran yöntemlerinden biridir.

En çok tercih edilen ve oynanan oyunlar arasında yer alan PUBG, LOL, Depth, CS:GO ve DOTA 2 dışında da pek çok oyundan para kazanma şansınız bulunmaktadır.

Oyun Oynayarak Para Kazanma

Bilgisayar, playstation, tablet, akıllı telefon ile oynayarak para kazandıran oyunlar listemiz aşağıdaki gibidir:

  • H1Z1 oyunu ile zombilere karşı verdiğiniz savaştan galip çıkarak farklı kasalar ve de kutular kazanabilirsiniz. Steam platformu üzerinden bu kutuları satarak gelir elde edebilirsiniz.
  • Hayatta kalma felsefesini içeren oyunları seven biriyseniz Rust tam size göre. Oyun karakterinin karşılaştığı zorlukları aşmak oyunun ana hedefi. Oyundaki eşyaları satarak para kazanabilirsiniz.
  • Bir nişancılık oyunu olan TF 2 ile bir takım kurarak bu oyunda başarı sağlamanız gerekiyor. Başarılı bir takım ile oldukça yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.
  • Online oyun platformu olan Pogo‘da online oyunlar ile kazanç elde edebilirsiniz. İçinde çeşitli oyunlar bulunan Pogo’da turnuvalarda başarı sağlayabilirseniz ciddi paralar kazanabilirsiniz. Daha fazla para kazanmak için de 7 Dolar ödeyerek Premium üyeliği satın almanız gerekiyor.
  • Çok oyunculu bit oyun olarak karşımıza çıkan Exodus 3000‘nin hikâyesi Mars gezegeninde başlıyor. Burada hayatta kalmak adına ittifaklar kurmak gerekiyor. Bu sayede Mars’ta hayatta kalmayı başaran son insanlar arasında yer alabiliyorsunuz. Exodus 3000 oyununda bugüne dek 300 bin lira kadar ödül dağıtıldığı söyleniyor.

Hem Türkçe hem de İngilizce olarak oynayabileceğiniz oyunları yukarıda sıraladık. Keyifli bir şekilde vakit geçirirken aynı zamanda da para kazanmak istiyorsanız tarzınıza uygun bir oyunu seçerek hemen gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi için https://www.trendpara.net/para-kazandiran-oyunlar/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.