BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Restoran Programı Nedir?

 

31 Ocak 2022
Restoran Programı Nedir?

Restoran programı, restoranların operasyonel süreçlerini iyileştiren, hız ve verimliliği artıran bir yazılımdır. Tek merkezden yönetim sunan bu yazılım ile müşterilere kaliteli bir hizmet sunmak mümkündür. Yaygın olarak restoran, cafe, bar gibi işletmeler tarafından kullanılır. İşletmenin mevcut durumunun analiz edilmesi ve ileriye atılacak adımlar için en uygun kararların alınmasını sağlar. Mutfak, ön kasa ve finansal işlemleri hatasız olarak gerçekleştirir. Restoran otomasyonu, restoran yazılımı, restoran adisyon programı şeklinde de isimlendirilir.

 

Restoran Programı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

 

  • Misafirlere sağlanan hızlı bir geri bildirim ile onların memnuniyetleri kazanılabilir. Hızlı bir sipariş süreci, kolaylıkla hesap ödeme ile misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayarak kendilerini özel hissetmeleri sağlanabilir.
  • Restoran programının bir diğer avantajı ise yöneticilerin işletmesi hakkında ayrıntılı raporlara erişebilmesidir. Sistem üzerinde anlık olarak kaydedilen tüm veriler kaydedilirken satış, stok, kar ve zarar, ödeme işlemleri ile ilgili rapor oluşturulur.
  • Akıllı cihazlar ile kolaylıkla sipariş alınabilirken siparişler anlık olarak mutfak ekranına yansıtılır. Böylece sipariş karışıklıkları önlenebilmektedir.
  • Masa değişimi, hesap ayırma ve birleştirme işlemleri oldukça kolaydır. Görsel masa planından masada yer alma süresi ve sipariş takibi yapılabilir.
  • Online siparişler alınmasını sağlar.
  • Restoran süreçlerinin iyileştirilmesi müşteri memnuniyeti elde edilmesini, personel veriminin ve kârların artmasına sebep olur.

 

Kusursuz Bir Restoran Programı İçin Protel

 

Protel, büyük küçük fark etmeksizin her türlü restoranın ihtiyaçlarına uygun, esnek ve çok yönlü restoran programlarına sahiptir. Barkod okuyucu, mutfak ekranı gibi araçlarla entegre edilebilir. Müşteri ilişkileri yönetimi, stok takibi, müşteri hedefleme, sipariş ve rezervasyon işlemlerinin kusursuz olarak yapılmasını sağlar. Garsonlar ve mutfak elemanları arasındaki koordinasyon arttırılarak servis süresinin kısaltılması sağlanır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.