BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Himalaya tuzu migrenin doğal ilacı!

Migren, beyindeki sinirler ve kan damarlarında oluşan değişiklikler sonucu ortaya çıkan bir baş ağrısı tipidir. Migrenli bireylerde ataklara duyarlı olan bir sinir sistemi mevcuttur ve ataklar, dış çevredeki bazı faktörler ile tetiklenebilir. Migren ağrısına ne iyi gelir? 

30 Ocak 2022
Himalaya tuzu migrenin doğal ilacı!

Migren için etkili bir çözüm olan bu doğal yöntemin temelinde, yüksek kaliteli bir tuz (tercihen Himalaya tuzu)ve limon yer alıyor. Himalaya tuzu sadece baş ağrısı ve migrenin şiddetini azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve vücudun alkali dengesini sağlıyor. Sağlığa birçok faydası olan ve alkali meyvelerden olan limon ise Himalaya tuzu ile birleştiğinde, migreni rahatlatmak için en iyi doğal ilaçlardan birini oluşturuyor.

Migren ağrısını geçiren doğal tarif için malzemeler: Yarım çay kaşığı Himalaya tuzu- Yarım limon- Bir bardak su. 

Hazırlanışı: Bu doğal yöntemi hazırlamak oldukça basit. Önce limonun suyunu sıkın ve su ile karıştırın. Daha sonra Himalaya tuzunu ekleyin. Ahşap bir kaşıkla karıştırın ve bekletmeden için. Migren ağrılarının hızlı şekilde hafiflediğini hissedeceksiniz. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.