BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

GÖL ÜZERİNDE ARABAYLE GEZİNTİ ÖLÜMLE BİTİYORDU VİDEO

Buz tutan gölde arabayla gezinti böyle bitti: Maalesef aracı yuttu 

29 Ocak 2022
GÖL ÜZERİNDE ARABAYLE GEZİNTİ ÖLÜMLE BİTİYORDU VİDEO

Konya’da eksi 30’lara yaklaşan soğuk hava etkili oluyor. Meteorolojinin gece eksi 21,5 derece ölçüm yaptığı Beyşehir Gölü dondu. Bugün göl üzerinde arabayla gezinti yapan bir kişi az kalsın canından oluyordu.

Konya, tarihinin en soğuk günlerini yaşıyor. Termometreler, gece eksi 30’lara yaklaşan sıcaklık değerlerini gösteriyor. 
Dün Türkiye’nin en soğuk ikinci ili olan Konya’da, ilçelerde de durum aynı. 
Kar altındaki Konya’nın tamamında dondurucu soğuk havanın etkisi var. 
BEYŞEHİR GÖLÜ DONDU
Türkiye'nin en büyük tatlı su gölünün bulunduğu Beyşehir ilçesinde gece sıcaklık değeri eksi 21,5 dereceyi gösterdi. Soğuk havanın etkisiyle Beyşehir Gölü de dondu. 
GÖL ÜZERİNDE ARABAYLE GEZİNTİ ÖLÜMLE BİTİYORDU
Hafta sonu, vatandaşlar donan gölü görmek için kıyı kesimlere akın ediyor. Bazıları, çocuklarıyla tehlikeye aldırış etmeden buz kütlesinin üzerine çıkarak yürüyor, bisiklet sürüyor ve fotoğraf çekiyor. Bir kişi ise araçla göle indi ve gezinti yapmak istedi. Araç, bir anda buzulun kırılması sonucu Beyşehir Gölü’ne düştü. Sürücü kendini dışarı attı, aracın büyük bölümü suya gömüldü. 
“MAALESEF ARACI YUTTU”
Vatandaşın yardımına bölge halkı yetişti. Aracın daha da derinlere gitmemesi için önlem alınmaya çalışıldı. O anları kayda alan ve aracın sahibi olduğu değerlendirilen kişi şu ifadeleri kullandı: 
“Burası Beyşehir İlçesi Çiftlik Mahallesi. Buz tutan Beyşehir gölünün üzerinde aracımızla test edelim dedik ama olmadı. Maalesef aracı Beyşehir Gölü yuttu. Sağ olsun mahalle halkı yardım için elinden geleni yapıyor.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.