BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Dün geceki feci kazada ölen aynı aileden 2’si çocuk 6 kişiye acı veda

Aksaray'da dün gece alkollü sürücünün kullandığı yabancı plakalı otomobille çarpışan araçta feci şekilde can veren aynı aileden 2'si çocuk 6 kişi dualar ve gözyaşlarıyla defnedildi 

02 Ocak 2022
Dün geceki feci kazada ölen aynı aileden 2’si çocuk 6 kişiye acı veda

Aksaray'da dün gece 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kazada 2'si çocuk 7 kişi hayatını kaybetmişti. Kaynı can veren aynı aileden 6, kişi kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 2 otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti.

Merkeze bağlı Hatipoğlu köyü yolunda, henüz sürücülerinin kimliği belirlenemeyen 2 otomobil çarpıştı. Kazayı görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri, kaza yerinde 6 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan bir kişi de ambulansla Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Yabancı plakalı aracın hız göstergesi 170'de takılı kaldı


 
Öte yandan, 2,43 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü Nuri Bal'ın aracının hız göstergesinin 170'de takılı kaldığı öğrenilirken, cenazesinin yurt dışından gelecek olan yakınları tarafından alınacağı öğrenildi.

Kızı ve damadı evde kalmaları için ısrar etmiş

Ölen İbrahim Ergün'ün akrabası Hasan Gümüşay (52), "Gece rahmetlik arkadaşım İbrahim, Aksaray'daki kızının evinden çıkmış. Hatıbağatolu'na gelirken Yeşilova'dan Almancı bir arkadaş, alkollüymüş, orada bu adama vuruyor. İbre de 170'te takılı kalmış" dedi. Ölen İbrahim Ergün'ün kuzeni olan İbrahim Ergün (70), "Benim amcamın oğlu olur. ahat ederim" diye oradan çıkıyor. Çok ısrar etmiş, "Baba kal" diye. "Yarın beraber gideriz" demiş ama gitmekte ısrar etmiş. Sonra da yolda kaza geçiriyorlar" şeklinde konuştu.Aksaray'da evli bir kızı var. Dün davet etmişler, "Baba beraber oturalım gel" diye. Öyle gitmişler. Oturmuşlar, yemek yemişler. Yemek yedikten sonra gece saat 23.30 gibi oradan kalkmış ve arabaya binmişler dönüyorlarmış. Orada da kaza geçiriyorlar. Hatta damadı ve kızı sıkıştırıyor. "Baba kal, yarın git" diye. Bu da, "Yok ben evime gideceğim, evimde r

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.