BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakamdan Bando Takımı Sürprizi

– Konya’nın Seydişehir ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler gününde Kaymakam engellilere süpriz yaparak Bando takımı getirdi. 

04 Aralık 2021
Kaymakamdan Bando Takımı Sürprizi

3 Aralık Dünya Engelliler günü için Ümit Çocukları Derneği ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bir program düzenlendi. Programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ ın yanı sıra davetliler katıldı.

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan plastik atıkların geri dünüşümü kursunu daha önce ziyaret eden ve eğitim gören engelli öğrencilerin bando takımını çok merak ettiklerini öğrenen Kaymakam Deniz Pişkin harekete geçerek öğrencilerin hazırladığı program sonrası Taraşcı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu Bando takımını getirerek engelli kursiyerlere sürpriz yaptı.

Bando takımını karşısında gören kursiyerler büyük şaşkınlık ve sevinç yaşarken, sonrasında ise bando takımının müzik aletlerini alarak çaldılar.

Kaymakam Deniz Pişkin engellilerin her zaman yanında olduklarını söyleyerek “Kursiyerlerimizin Bando takımını çok merak ettiklerini öğrendik. Daha sonra Milli Eğitim Müdürümüz ile istişare ederek böyle bir sürpriz yaptık. Engelli kardeşlerimiz çok mutlu oldular. Onlara kapımız her zaman açık” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.