BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Müslüme’nin ölümündeki sır perdesi aralanmaya çalışılıyor

Müslüme’nin ölümündeki sır perdesi aralanmaya çalışılıyor 

21 Kasım 2021
Müslüme’nin ölümündeki sır perdesi aralanmaya çalışılıyor

Müslüme Yağal'ı kim öldürdü? Son dakika: Ailesi karakola götürüldü! Sır perdesi aralanacak
Türkiye cansız bedeni kayalık alanda bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin net bir bilgi almak istiyor. Minik Müslüme'nin katilini deşifre etmek için çalışmalar sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığınca dün gözaltına alınan, 3 yaşındaki çocuğun anne, baba, kardeşleri ve bazı aile yakınlarının da arasında olduğu kişiler, sağlık raporu için Gülnar Devlet Hastanesi'ne, ardından jandarma karakoluna götürüldü. Aile yakınlarının jandarmadaki işlemleri sürüyor. 

Cenazesi Karaman'da toprağa verilen Müslüme'nin ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığınca dün gözaltına alınan, 3 yaşındaki çocuğun anne, baba, kardeşleri ve bazı aile yakınlarının da arasında olduğu kişiler, sağlık raporu için Gülnar Devlet Hastanesi'ne, ardından jandarma karakoluna götürüldü.

.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.