BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydisehirhaber Köşe yazarı Tayyar Yıldırımın

Seydisehirhaber Köşe yazarı Tayyar Yıldırımın "1 Şehit 1 Öykü 1 Şiir" kitabı yayınlandı.  

30 Eylul 2021
Seydisehirhaber  Köşe yazarı Tayyar Yıldırımın

Genel Koordinatörlüğünü, Fransa'da işçi olarak çalışan, Isparta, Şarkikaraağaç, Belceğiz Köyü doğumlu Harun Yıldırım'ın yaptığı '1 Şehit 1 Öykü 1 Şiir" isimli proje kapsamında aynı isimli kitap yayınlandı.

53 Şair ve yazarın yer aldığı kitapta, ülkemizin her bölgesinden şehitlerimize ait 64 adet hikaye var. Ayrıca şehitlerimize atfedilen şiirlerin de yer aldığı kitapta, bir de Seydişehirli Şair ve Yazarımız yer alıyor.

Şair-Yazar Tayyar Yıldırım, 1993 yılında şehit olan Assubay Mehmet Uysal'ın hikayesini yazdı. Kitapta ayrıca Şair Tayyar Yıldırım'ın, Şehidimize atfettiği "Şehidim" isimli bir de şiiri bulunuyor. 

Tayyar Yıldırım, bugün şehidimizin oğlu İlker Uysal'a kitabı teslim etti. 

Şehit evladı İlker Uysal da böyle bir projede babasının ismine de yer verilmesinden dolayı Tayyar Yıldırım'a ve projede yer alan herkese teşekkür etti. 

İlker Uysal teşekküründe şunları söyledi. 

TEŞEKKÜR 

Değerli Tayyar Yıldırım Abicim “1 Şehit 1 Öykü 1 Şiir” kitap çalışması ile biz Şehit Ailelerine göstermiş olduğunuz duyarlılık bize güç ve moral vermiştir.

Vatanını, milletini, bayrağını seven, şehitlerimizin emanetleri ailelerimize ve gazilerimize sahip çıkan çalışmalarınız dolayısı ile şehit evladı olarak projede yer alan herkese yani sizlere teşekkür ediyorum.

"Şehit ve gaziler vurulunca değil unutulunca ölürler."

Bizleri unutmayan siz değerli gönül dostlarımıza canı yürekten sevgi ve saygılarımla. 

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş 
Mehmet Uysal Oğlu İlker Uysal

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.