BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BEYŞEHİRDE SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

KONYANIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 

29 Eylul 2021
BEYŞEHİRDE SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

Konya’nın Beyşehir İlçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı, silah kaçakçılığı yapanlara yönelik soruşturma başlattı. Yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat sattıkları tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. 

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen silah kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalarda, emniyet güçlerinin yaptığı teknik takip ve uygulamalar neticesinde bazı şahısların yasadışı silah ve mühimmat sattığı tespit edildi.

“ÇOK SAYIDA YASADIŞI SİLAH VE MÜHİMMAT SATMIŞLAR”

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 3 şahsın ruhsatsız silah ve mühimmat satışı yaptığı tespit edilerek şahısların, 2 adet 7.65 mm çaplı Tüfek, 3 adet 9 mm çaplı tabanca ve 27 adet 7.65 mm çaplı fişek satışı yaptıkları bilgisine ulaşıldı.

Başka tabancaların ve fişeklerin ele geçirilmesine yönelik ikamet ve iş yerlerine eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda yasadışı silah ticareti yaptığı tespit edilen 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 3 şahıstan 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 1 şahıs ise tutuklanarak ceza evine gönderildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.