BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ordu'da 14 yaşındaki çocuk, annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü!

Ordu'nun Korgan ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuk fındık bahçesine gitme meselesi yüzünden tartıştığı ailesine polis olan babasının tabancası ile kurşun yağdırdı. Çocuk; annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü, babasını ise ağır yaraladı. 

28 Ağustos 2021
Ordu'da 14 yaşındaki çocuk, annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü!

Ordu'dan akıllara durgunluk veren bir son dakika haberi geldi. Korgan ilçesinde fındık bahçesine gitme konusunda ailesi ile tartışan 14 yaşındaki çocuk cinnet getirdi. Çocuk, babasının silahı ile anne, anneanne, baba ve ağabeyine kurşun yağdırdı. Baba ağır yaralı olarak kurtulmayı başarırken, anne, anneanne ve ağabey yaşamını yitirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
Ordu'nun Korgan ilçesinde sabaha karşı 14 yaşındaki bir çocuk cinnet getirdi. Polis olan babasının silahını alan çocuk ailesini katletti. Anne, anneanne ve ağabey kurşun yağmuru sonrası hayatını kaybetti. Polis olan baba ise ağır yaralı olarak evden kaçtı. Babanın tedavisinin Fatsa Devlet Hastanesi'nde sürdüğü belirtiliyor.

FINDIK BAHÇESİNE GİTME KAVGASI

Edinilen ilk bilgilere göre; aile katliamına neden olan olayın fındık bahçesine gitme tartışmasından çıktığı belirtiliyor.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Komşuların ihbarı ile mahalleye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.