BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kampüs Okulları’ndan LGS de büyük başarı;

Kampüs Okulları’ndan LGS de büyük başarı; 

27 Temmuz 2021
Kampüs Okulları’ndan LGS de büyük başarı;

2021 LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Kampüs Okulları her yıl olduğu gibi bu yılda büyük başarı gösterdi.Kampüs Okulları müdürü İbrahim Çetinel:“Kampüs Okulları olarak akademik anlamda Pandemi döneminde yoğun ve özverili çalışmalarımızın meyvelerini toplama zamanı geldi, şimdi topluyoruz: Sadece Türkçeden 1 yanlış yapan öğrencimiz Ensar Tuncay Galatasaray Lisesi’ ne, öğrencimiz Elif Su Ekici Meram Fen Lisesi’ne, öğrencimiz Gülbike Memiş Antalya Anadolu Lisesi’ne(Nitelikli Okul)  ve 12 öğrencimiz de Seydişehir Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi’ne yerleşmiş oldu. 5 Yıldır Fen Lisesine öğrenci yerleştirme oranı olarak Seydişehir’in en başarılı okulu olan Kampüs Ortaokulu bu yıl kendi başarısını daha yukarıya taşıdı. 15 öğrencimizi Fen Lisesine yerleştirerek Fen Lisesi yerleştirme oranını 42 ye çektik. Fen lisesi kontenjanı 150 den 90 a düştüğü halde,geçen yıl 28 olan yerleştirme oranımızı, bu yıl 42’ye çıkarmamız çok büyük bir başarıdır. Bu başarıyı Türkiye’de yakalayan okul sayısı hemen hemen yok gibidir.

Bu başarıda emeği geçen başta öğretmen arkadaşlarımıza ve velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimize yeni başlayacakları lise hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.