BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Askerlerin çarşı izinleri açıldı mı? Çarşı izinleri ne zaman açılacak?

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Türkiye genelinde kısıtlamaların sona ermesiyle askerlik görevini yapan binlerce asker çarşı izinleri hakkında araştırma yapmaya başladılar. 

01 Temmuz 2021
Askerlerin çarşı izinleri açıldı mı? Çarşı izinleri ne zaman açılacak?

Askerlik çarşı izni silah altında görev yapan tüm askerlerin merak ettiği bir konu oldu. Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında bir süredir çarşı izinleri konusunda kısıtlama getirilen askerler için yeni çarşı izni uygulaması merak ediliyor. Peki, 1 Temmuz sonrası yeni normalleşme sürecinde askerlik çarşı izinleri ne zaman açılacak?

ASKERLİK ÇARŞI İZNİ 2021 İÇİN AÇILDI MI? 
Haziran ayının başında alınan kararlar doğrultusunda kademeli normalleşme sürecine geçilmişti. Önceki gün düzenlenen Kabine Toplantısı'nda ise Temmuz aynına ilişkin kararlar açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kararlara ilişkin olarak bir kaç başlığa değinerek aylardır uygulanan sokağa çıkma yasaklarını tümüyle kaldırılacağını açıkladı.

ASKERLERE ÇARŞI İZNİ GENELGEDE VAR MI?
Sokağa çıkma yasaklarından etkilenen askerlerin çarşı izinlerinin 1 Temmuz karaları ile yeniden açılacağı düşünülüyor. Konuya ilişkin net bir açıklama bulunmasa da Temmuz ayına girildiğinde askeriyede de bu konuda bir düzenlenmenin yapılması planlanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.