BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mustafa Berber tekerlekli sandalyesine kavuştu

 

26 Haziran 2021
Mustafa Berber tekerlekli sandalyesine kavuştu

Ümit çocukları engelliler derneği, Seydişehir İlçesinde yaşayan 32 yaşındaki Mustafa Berber’e ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.

Hacı Seyit Ali Mahallesinde ikamet eden 32 yaşındaki Mustafa Berber, 3 yıl önce  omurilik felci olmuş. Bu nedenle yürüme kabiliyetini kaybeden Berber, ailesinin yanında ev ve gemi maketleri yaparak geçimini sağlıyor.

 

Berber’i evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyesini veren Dernek Başkanı Münevver Yaman Yalçınkaya, “Mustafa Berber kardeşimiz bizden yardım istedi. Bu isteğini hemen yerine getirdik. Bir nebze de olsa yardımda bulunabilmek bizler için çok mutluluk verici bir şey. Umutsuzluğa kapılan hayatının baharındaki bir gencimize umut olduk. Onu özgürlüğüne kavuşturduk. Herkes yaşamları süresince bir engelli adayıdır. Ne kadar çok yardım yapılırsa daha çok ihtiyaç sahibine ulaşırız. Kardeşimiz güle güle sağlıcakla kullansın” dedi.

Büyük sevinç yaşayan Mustafa Berber, "Çok mutluyum. Dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum. Böylece sokağa çıkıp özgürce istediğim yere gidip gelebileceğim. Hiç kimseye bağımlı kalmadan ihtiyaçlarımı karşılayacağım’’

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.