banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ripple Kripto Para Kullanımı

Ripple Kripto Para Kullanımı 

25 Haziran 2021
Ripple Kripto Para Kullanımı

Diğer kripto para birimlerinden birtakım farklılıklara sahip olması sebebiyle ayrılan Ripple, 2012 yılında ortaya çıkan bir ödeme ağı sistemidir. Bir merkezi olması ve Blockchain sistemi üzerinde işlem görmesine rağmen işlem gören defterlerin tamamının şirket tarafından yönetilmesi farklılık yaratan unsurlar içinde yer alır. Oldukça popüler bir konumda bulunduğu için ripple kaç tl, sorusu merak edilenler arasında bulunur.

Şirketlerin ve bankaların tercih ettiği Ripplekripto para değerinin, bir kripto para ve transfer sistemi haline gelmesinin nedenleri olarak kurumsal bir merkeze sahip olması etkilidir. Ripple, varlık ve para transferlerinde Blockchain teknolojisine sahip olması, çok düşük maliyetlerde, kısa süreler içinde uluslararası gönderim imkânısunulmasını sağlanır.

Ripple’ın Tercih Edilme Nedenleri

 

Ripplekripto para ağının arkasında duran oldukça konuma sahip bir şirket vardır. Bu durum daRipple’ı diğer kripto para değerlerinden ayrılmasını gerçekleştiren unsurlar arasında yer alır. Büyük ödeme sistemleri sağlayan şirketler ve bankalar ile sağlanan anlaşmalar aracılığıyla Ripple, bulunulan zamanda değerini arttırmaya devam etmiştir. Bu anlamda xrp kaç tl, sorusunun günümüzde insanlar tarafından merak edilmesini sağlamıştır.

Ripple’ın, madenciliği veya üretiminin yapılması gibi bir durumu söz konusu değildir. Dolaşımda bulunan bütün Ripple değerlerini şirket kendi üretimini gerçekleştirmiştir. Toplam olarak üretilen Ripple miktarı piyasaya sunulan miktardan daha fazladır. Ripple ile ilgili detaylı bilgiye Cointralsitesinden ulaşabilirsiniz.

Ripple’ınİnsanlara Sağladığı Kolaylıklar

 

Diğer kripto para birimlerinden daha farklı bir politika izleyen şirket, madencilik bakımından da farklı bir üretim sistemi izlemeyi tercih etmiştir. Üretilen Ripple’larbelirli zamanlarda piyasaya sunulmayı sürdürür durumdadır. Transfer işlemleri için Ripple ve diğer kripto para birimlerinde komisyon ücretleri kesilir. Ancak bu konuda da farklılığını ortaya koyan Ripple, diğer kripto para birimlerinden çok daha uygun bir komisyon keser.

Merkeze bağlı olmayıp bir şirket bünyesinde yer alması ve denetiminin de gerçekleştiriliyor olması insanlar tarafından Ripple’ın tercih edilme nedenleri arasında yer alır. Birçok borsada işlem görmesinin esas nedeni yüksek işlem hacmine sahip olmasından kaynaklanmasıdır. Ripple ile ilgili detaylı bilgiye Cointralsitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://cointral.com/tr/1-ripple-kac-tl/

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.