BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Kızılayım kan bağışı kampanyası devam

Seydişehir'de Kızılayım kan bağışı kampanyası devam  

03 Haziran 2021
 Seydişehir'de  Kızılayım kan bağışı kampanyası devam

Konya’nın Seydişehir İlçesi’nde Kızılay kan merkezi, belediye meydanında gezici tır ile 4 gün sürecek kan bağışı almaya başladı.

Türk Kızılay’ı Konya hastanesinde görevli Dr. Günce Ünver, 18-65 yaş arası, önemli sağlık problemi bulunmayanların kan bağışında bulunabileceğini söyledi.

Sağlık durumu müsait olan her vatandaşı destek vermeye davet eden Seydişehir Kızılay şube koordinatörü Tevfik Balcı, ‘’ Kan bağışıyla hayatlar kurtarmanın yanı sıra kişinin kendi sağlığı açısından önemlidir. Kan bağışında hücreler kendini yeniliyor. Daha sağlıklı ve daha güçlü bir vücuda sahip olunmasını sağlıyor. Vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Bağışta bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ de

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.