BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ahırlı'da Askıya Alınan Projeler Hayata Geçiriliyor

Ahırlı ilçesinde pandemi nedeniyle bir süredir askıya alınan projeler yasakların kademeli olarak kalkmasının ardından yeniden hayata geçirilmeye başlandı. 

02 Haziran 2021
Ahırlı'da Askıya Alınan Projeler Hayata Geçiriliyor

Ahırlı İlçe Belediye Başkanı İsa Akgül yapımına yeniden başlanan projeler ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın normalleşme açıklaması ile birlikte Meclis toplantılarımızı yeniden yapmaya başladık. Meclis toplantımızda ilk olarak bir süredir askıda bulunan projeleri yeniden hayata geçirmek için kolları sıvadık.
Ahırlı-Şantiye arası 4 kilometrelik yol genişletme ve asfaltlama, Aliçerçi-Bademli arası yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Akkise Suğla Sığır Yolu alt temel-üst temel serme sıkıştırma çalışmaları. Balıklava, Bademli Hayvan Su İçme Göleti, Akkise Çeviklik Yayla Yolu çalışmaları yeniden başlatıldı. Ahırlı-Akkise TOKİ çalışmaları, Kuruçay Bal Ormanı çalışmaları ile İlçe Tarım ve Akkise Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından temin edilen

Sılaj Biçme, Balya ve Taşkırma makineleri vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Ayrıca Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan proje sonunda ilçe genelinde tescil harici alanları yeniden tescil ederek sahiplerine teslim edilecek.
Tüm bu çalışmalar için Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü’ne, Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve KOSKİ ekiplerine, TKGM ekiplerine ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederim” dedi.

www.ilgihaber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.