BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da iş yerini açan kuyumcuya silahlı saldırı

Konya'da iş yerini açan kuyumcuya silahlı saldırı 

19 Nisan 2021
Konya'da iş yerini açan kuyumcuya silahlı saldırı

Konya'nın Ereğli ilçesinde, silahlı saldırıya uğrayan kuyumcu dükkanının sahibi, hastaneye kaldırıldı.

Konya'da iş yerini açan kuyumcuya silahlı saldır

Olay 09.30 sıralarında Ereğli ilçesi Boyacıali Mahallesi Dr. Faruk Sükan Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, bir otomobilden inen kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli, kuyumcu dükkanını açmak için gelen Tamer Çavdar'ı (56) pompalı tüfekle bacağından vurdu. Şüpheli, daha sonra aracına binerek kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Tamer Çavdar, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, olay anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, şüphelinin içinde beklediği aracından inmesi, iş yeri sahibini bacağından vurduktan sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaşması ve iş yeri sahibinin yerde yaralı olarak beklemesi yer alıyor.

Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.