BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Alacabel'de kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu belirtiliyor.

Alacabel'de kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu belirtiliyor. 

26 Mart 2021
Alacabel'de kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu belirtiliyor.

Seydişehir-Akseki kara yolundaki bin 825 metre rakımlı Alacabel, bu yıl Mart ayında da geçit vermiyor.

Geride bıraktığımız hafta etkili olan kar yağışı nedeniyle kara yolu çoğunlukla çekici türü araçlara, zaman zaman da bütün araçlara kapatıldı. Gece-gündüz demeden çalışan ekipler, yolu açık tutmak için uğraş veriyor.

Gece çekici türü araçlara kapatılan karayolu, bu sabah itibariyle yeniden açıldı ve her iki yönde bekletilen sürücülerin yola devam etmesine izin verildi.

Alacabel’de kar kalınlığı, Mart ayı sonunda bir metreye kadar ulaşmış durumda. Karayolları Alacabel ekiplerince yol kenarında biriken ve yüksekliği bir metreyi bulan karları iş makinalarıyla yolun dışına taşınıyor.

Çarşamba gününden bugün öğle saatlerine kadar yağan kar nedeniyle Akseki-Seydişehir karayolunda çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi

Kara yolunda ulaşımı etkileyen kar yağışı, yüksek kesimlerde ise tam bir görsel şölen oluşturuyor. Gidengelmez Dağlarında objektiflere kartpostallık kareler yansıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.