BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Amerika Hiç bir halt edemez... Ama….

Amerika Hiç bir halt edemez... Ama…. 

22 Mart 2021
Amerika Hiç bir halt edemez... Ama….

İstanbul sözleşmesi iptal edildi –HDP kapatma davası açıldı- Merkez Bankası başkanı görevden alındı ve bir gecede dolar altın anormal derece yükseldi…

Merkez Bankasının görevden alınmasına piyasalar tepki verebilir döviz yükselir veya düşer anlaşılabilir bir durum ama bu kadar yükselmesi anlaşılabilir bir durum değil

 Ekonomik göstergeler kötüdür bu tartışılabilir bir konu!   Mutlaka ülkenin üretime yönelmesi gerekir ve üretim yapılmalıdır bu tartışılabilir bir konu!  dolar yükselme eğilimine geçer   bu  durum   anlaşılabilir  durum  ama    bir gecede  bu kadar   yükselmesi anlaşılabilir   bir durum  değil..

Birileri oradan diyecek   her   şeyi   dış güçlere   bağlıyorsunuz  diyebilirler  Ama  şu  şözü  ben demedim  "Hani   Trump demişti ya Ekonominizi Mahvederiz -edecektik " işte o gün bu gün..


 
Hani  biden  seçim  çalışmalarında   ne demişti   onuda  siz  hatırlayın  İşte  O Bidenin ekibi işbaşında diye düşünüyorum.

Belki  yazının başlığına  bakıp  çok abartılı bulabilirsiniz  laf olsun diye  söylemiyorum içimden geldiği  ve kalbi  olarak söylüyorum  ABD   hiç bir halt  edemez..

Ama…. Aması  var  işte …Yeter ki   biz   birlik olalım..

Yeter ki biz vatanımızı milletlimizi içeriden satan  Hainlerden olmayalım..

Yeter ki biz hangi parti, hangi görüşten olursak olalım, hiç bir düşünceyi vatan sevgisinden üstün tutmayalım…

Amerika'nın bölge halkları içerisinde kesinlikle haysiyeti olmadığını biliyor.Araştırmalarda Türk halkının 80 ABD karşı ..

Ülke olarak zor bir süreçten geçmekteyiz… Kıldan ince, kılıçtan keskin bir yol üzerindeyiz,  sendelendiğimiz anda düşeriz ve paramparça oluruz…

 Tek  kurtuluşumuz    parti, pırtı   ve ideolojimizi   vatan millet sevgisinin önüne  geçirmeden  ülkemize   dolayısı  ile    ülkemizin  değerlerine   sahip çıkmak..

Bu Ülkede Tayyip Erdoğan  gitsin de   dolar  On beş  lira   olsun yirmi  lira   olsun ekonomi  batsın diyecek  kadar alçalan var..

Seçimle iktidarları değiştiremeyip Dünyayı yöneten trollerin yardımı ile ülkede yaşanacak çok büyük ekonomik krizden medet umanlar var.

 Bu ülkede   Tayyip   gitsin   ABD  gelsin diyebilecek alçaklar var.. İktidarlar değişebilir birileri gidebilir birileri gelebilir buna Türk halkı karar vermeli…

 Şunu bilmeliyiz ki Tayyip Erdoğan seçimle  değilde   onların itediği şekilde gittiği an emperyalistlerin ülkemizin üzerindeki planına bir adım daha yaklaşmış olacaklar.

ABD Batı Tayyip Erdoğan’dan nefret ediyorsa, onu yok etmeye çalışıyorsa   bu   millet    onun   arkasında  daha  çok  duracaktır  diye  düşünüyorum..

Bunu  hep  birlikte    görecegiz..

Biz Milli  olursak   biz  Vatanımızı ve milletimizin  bütünlüğünü  her şeyin üstünde tutarsak, “ABD BİR HALT EDEMEZ.”

YAZININ  TAMAMINI  OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.