BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mart Kapıdan baktıracak soğuk ve kar yağışlı günler bekliyor

Mart Kapıdan baktıracak soğuk ve kar yağışlı günler bekliyor 

20 Mart 2021
Mart  Kapıdan  baktıracak  soğuk ve kar yağışlı günler bekliyor

Konya'da birkaç gündür artış eğiliminde olan sıcaklığın önümüzdeki haftanın ortasından itibaren yerini soğuk ve kar yağışlı bir havaya bırakması bekleniyor. 

Hafta başından itibaren yağmurla kendisini göstermeye başlayacağı tahmin edilen yağışlı havanın etkisiyle sıcaklık da biranda düşecek. Sıcaklık değerlerindeki düşüşün 15-18 derece arasında olacağı ve özellikle bazı ilçelerde gece sıcaklık değerlerinin sıfırın altında 9-10 dereceye kadar düşeceği öngörülüyor. 

KAR YAĞIŞI GELİYOR

Konya Ovası'na bu dönemde düşecek her damla yağış özellikle hububat ekili alanlar için büyük önem taşıyor.

Kurak geçen ayların ardından umudunu bahar yağışlarına bağlayan üreticiye sevindirici haber meteorolojiden geldi. Tahminlere göre pazartesiden itibaren etkili olmaya başlayacak yağmur hafta sonuna doğru yerini kar yağışına bırakacak. Çarşamba ve perşembe günleri merkez ve tüm ilçelerde kar yağışı bekleniyor.

İşte  Seydişehir için 10 günlük hava tahmini

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.