BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da Eğlence merkezindeki 46 kişi 186 bin lira ceza yedi

Konya’dan yine “kırmızı” manzara! Eğlence merkezindeki 46 kişi 186 bin lira ceza yedi 

19 Mart 2021
Konya’da Eğlence merkezindeki 46 kişi 186 bin lira ceza yedi

Risk haritasında kırmızı; yani çok yüksek riskli iller arasında yer alan Konya’dan cezalara rağmen aynı görüntüler yansımaya devam ediyor. Polis yine bir eğlence merkezine baskın yaptı. İçerideki 46 kişiye 186 lira ceza yazıldı.
Konya’dan yine “kırmızı” manzara! Eğlence merkezindeki 46 kişi 186 bin lira ceza yedi

Sağlık Bakanlığının risk haritasında çok yüksek riskli iller arasında yer alan ve bu nedenle kontrollü normalleşmeden yeterince yararlanamayan Konya’da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini artırdı.

138 KİŞİYE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Polis ekipleri, Selçuklu ilçesinde kısıtlama nedeniyle farklı noktalarında yaptığı denetimlerde, 138 kişiye 'sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 434 bin 700 lira ceza uyguladı. 

YİNE EĞLENCE MERKEZİ YİNE AYNI MANZARA

Ekipler, Musalla Bağları Mahallesi'nde de kapalı olması gereken eğlence mekanının açık olduğu bilgisini alınca operasyon düzenledi. Alkol ve müzik eşliğinde eğlenen 46 kişiye, kısıtlamayı ihlal ettikleri ve maske takmadıkları için 186 bin 300 lira ceza kesildi. 

İş yeri sahibi hakkında ise 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' suçundan adli işlem başlatıldı.    

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.