BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da bir sağlık çalışanı daha koronavirüs nedeniyle vefat etti

Konya Meram Devlet Hastanesinde uzun yıllardır temizlik personeli olarak görev yapan Kemal Deresal, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 

15 Şubat 2021
Konya’da bir sağlık çalışanı daha koronavirüs nedeniyle vefat etti

Acı haberi, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç duyurdu.

Koç, açıklamasında, “Meram Devlet Hastanesi’nde temizlik personeli olarak görev yapan mesai arkadaşımız Kemal Deresal’ın Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dilerim.” ifadelerini kullandı.

"EVDE KALIN" MESAJI VERMİŞTİ

Kemal Deresal, uzun yıllardır görev yaptığı hastanede, salgına karşı vatandaşları uyarmış, çalışma arkadaşlarıyla birlikte, “Biz sizin için burada kalıyoruz, siz de bizim için evde kalın” pankartı açmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.