banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Trafik kazası Bu araçtan sağ çıktılar.

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı. 

22 Ocak 2021
Seydişehir'de Trafik  kazası Bu araçtan sağ çıktılar.

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı.


Kaza akşam saatlerinde Seydişehir-Antalya yolu 6. Kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Orhan G. İdaresindeki tır Yusuf Ç. idaresindeki 42 EB 939 plakalı otomobile arkadan çarparken, tır sürücünün direksin hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak karşı şeride geçti.
Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Yusuf E. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans polis ve kaza kırım ekibi sevk edildi. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan durumu ağır olan sürücü Yusuf Ç. ambulans ile Konya’ ya sevk edildi.


Kaza sonrası yaklaşık bir saat süre ile yol çift taraflı olarak trafiğe kapanırken ekiplerin yaptığı çalışma sonrası yol yeniden trafiğe açıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.