BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BEYŞEHİR'DE KISITLAMA GÜNÜNDE AVLANAN KİŞİYE CEZA

BEYŞEHİR'DE KISITLAMA GÜNÜNDE AVLANAN KİŞİYE CEZA 

20 Aralık 2020
BEYŞEHİR'DE KISITLAMA GÜNÜNDE AVLANAN KİŞİYE CEZA

Beyşehir ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla hafta sonları uygulanan kısıtlama gününde avlandığı ve belgesi olmadığı belirlenen avcıya idari para cezası uygulandı.
Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8.Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Beyşehir Milli Parklar Şefliği ekipleri, av koruma ve kontrol faaliyetleri esnasında kısıtlama gününde kara avcılığı yaptığı belirlenen bir kişiyi yakaladı.
Avcının belgesiz olarak da avlandığını belirleyen ekipler, işlem yaparak idari para cezası uyguladı. Ekipler, ayrıca kısıtlama gününde avlandığı belirlenen avcı hakkında bu yönde de cezai işlem uygulanması için kimlik bilgilerini ilettiği İlçe Jandarma Komutanlığı'na bilgilendirmede bulundu.
Avcının avda kullandığı ruhsatsız, takozssuz yarı otomatik av tüfeğine ise el konulurken, av koruma ve kontrol faaliyetlerinin kısıtlamanın olduğu günler de dahil 24 saat esasına göre devam edeceği bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.